stiff75 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Sie ma, wszyscy polacają CDRW Liteon, ale czy one nie mają teraz jakiś problemów z biosem ? wydaje mi sie ze nie do konca to prawda mam nagrywarke LiteON od prawie roku z najnowszym biosem z przed kilku dni i wszystko jest OKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbooky Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Kupie sobie chyba to co macie podane powyżej w którejś z moich odpowiedzi, jeżeli będę miał shmal. Mam tylko małe pytanie: Na płycie gł jest karta dźwiękowa zintegrowana 6cio głośnikowa z wyjściem optycznym. Wydaje mi się, że aktualnie zintegrowane dźwiękówki są nieco lepsze od tych starych... I mam jeszcze do was: zamierzam całość podłączyc do amplitunera diory (starszy ode mnie :)) i stąd do dwóch kolumn średniej klasy. Czy w tym zastosowaniu potrzebny jest mi SB live? Nie chce wydawać 150 zł na coś co już mam (na płycie). :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorr Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 a po co live ?!? jesli chcesz jechac na dwie karty (zint i live np) to nie jest to dobry pomysł - pogryza sie. a amplitunerek podlaczasz małym jackiem do muzy na mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbooky Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Też mi się tak wydaje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 na twoim miejscu bym bral XP 1700 (0.13) 512 DDR-u i Gainward Gf3 Ti-500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Zmieniłem nieco configa. ... HDD - SEAGATE 40GB BARRACUDA 4 (1rok rękojmi) - 344 zł ... W sumie: 3350 zł - 150 zł mniej No zamiast tego wez lepiej WD Caviar 40 GB UDMA/100 7200 rpm 8MB cache Special Edition z 3-letnia gwara http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3626 pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbooky Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Po co? żeby mieć więcej hałasu? wersja z 8mb buforem jest normalnie lepsza tylko o 1-3% od zwykłej chyba że kopiuje fily. Nie sugerujcie się reklamami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ...jeszcze jedna uwaga, NIE KUPUJ LITEONA !!!!!!!!... nie sądzisz ze mimo ze jestes Adminem to odrobina kultury w dyskusji cie nie obowiązuje? , mam na myśli nie uzasadnioną wypowiedz. co imo zalicza sie do kultury w dyskutowaniu... a za takie te forum się uważa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 i w lewym narozniku............ :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Procesor - ATHLON XP 1700+/266 OEM - 248 zł Płyta głowna - EPOX 8RDA+ RAM - DDR 512MB PC2700 (Samsung) HDD - SEAGATE 40GB BARRACUDA 4 (1rok rękojmi) - 344 zł Monitor - SM 957P (19"/0.22mm/1920x1440_64Hz/MPR-II/OSD) - 1037 zł Karta grafiki - Hercules R8500 (le) Napęd CDRW - > Napęd DVD - >KUP COMBO Obudowa - Modecom Fine 1 biała (www.komputronik.pl) - 169 zł + wysyłka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbooky Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Kupie combo i oszczędze na tym 100zł ale będę miał tylko jeden naped i nie będę mógł kopiować w locie, a ja przegrywam strasznie dużo plyt. Myślałem nad tym dużo i to się naprawde nie kalkuluje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 nie koopuj combo jak ci sie sp....li np.: cdrom to juz nic nie bedziesz mogl zrobic a jak przgrywasz duzo plyt to calkie prawdopodobne ;) :) widze ze masz jakies napedy w swoim kompie wiec jesli planujesz go sobie zostawic do uzytku domowego :) to zostaw sobie jeden naped a drugi wloz do nowego i dokup sobie odpowiednio cd-rw czy cd-rom zalezy co wezmiesz ze starego pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ...jeszcze jedna uwaga, NIE KUPUJ LITEONA !!!!!!!!... nie sądzisz ze mimo ze jestes Adminem to odrobina kultury w dyskusji cie nie obowiązuje? , mam na myśli nie uzasadnioną wypowiedz. co imo zalicza sie do kultury w dyskutowaniu... a za takie te forum się uważa. nie sądze żeby w mojej wypowiedzi było coś niekulturalnego, wyraziłem moje zdanie i wydaje mi sie że nie musze tego uzasadniać, a jeżeli chcesz sobie to sam uzasadnić to użyj opcji SZUKAJ, znajdziesz wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 nie koopuj combo jak ci sie sp....li np.: cdrom to juz nic nie bedziesz mogl zrobic a jak przgrywasz duzo plyt to calkie prawdopodobne ;) :) widze ze masz jakies napedy w swoim kompie wiec jesli planujesz go sobie zostawic do uzytku domowego :) to zostaw sobie jeden naped a drugi wloz do nowego i dokup sobie odpowiednio cd-rw czy cd-rom zalezy co wezmiesz ze starego pozdrav Lagier są małe wyjątki w napędach combo, mianowicie Plextor i Toshiba, ja mam ten drugi bo jest troche tańszy i sprawuje sie rewelacyjnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 nie koopuj combo jak ci sie sp....li np.: cdrom to juz nic nie bedziesz mogl zrobic a jak przgrywasz duzo plyt to calkie prawdopodobne ;) :) widze ze masz jakies napedy w swoim kompie wiec jesli planujesz go sobie zostawic do uzytku domowego :) to zostaw sobie jeden naped a drugi wloz do nowego i dokup sobie odpowiednio cd-rw czy cd-rom zalezy co wezmiesz ze starego pozdrav Lagier są małe wyjątki w napędach combo, mianowicie Plextor i Toshiba, ja mam ten drugi bo jest troche tańszy i sprawuje sie rewelacyjnie taa.... napewdy toshiba sa naprawde very good zgadzam sie z toba w 100% co do plextorow to tez rzadko sie slyszy o nich zle slowa no ale to sa wyjatki jak od kazdej reguly ;) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...