Unité Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Cześć. Zastanawiam się nad kupnem głośników 5+1 w cenie do 300 zł. Napotkałem na ciekawą, wg mnie, ofertę - Easy Touch ET-699 Revolution ( http://www.agito.pl/product/27953?bid=40 ). Chciałbym, żebyście wypowiedzieli się na ich temat oraz ewentualnie doradzili mi w wyborze głośniczków. Pozdrawiam, Unité Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 I po co kasujesz swój post z tematu o głośnikach 5.1 i zakładasz nowy temat? Tutaj wszyscy kupują Creative/Logitech/Geniusy i są z nich zadowoleni. Więc nie spodziewaj się jakiejkolwiek odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unité Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Więc nie spodziewaj się jakiejkolwiek odpowiedzi.No bez jaj. To w takim wypadku po jaki grzyb powstało te forum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Czego ty oczekujesz? Że ktoś Ci powie że to super zestaw? Odpowiedzi sobie na pytanie - czy za 270 zł można wyprodukować sensownie brzmiący zestaw 5.1? Jest tak samo beznadziejny jak Creative, Logitech, Tracer czy inne nie wiadomo co. Jak Ci się podoba - kup, jak nie - to nie. Wątpię żeby ktokolwiek na tym forum miał taki zestaw, szczególnie że marka jest nieznana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unité Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Nie można tak od razu i z mniejszą ilością emocji? Jestem zielony w tym temacie i tylko chciałem spytać o zdanie. Jakiś nadpobudliwy jesteś. Polecam zielone herbatki na uspokojenie. Pozdrawiam, Unité Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 (edytowane) Spokój tam u góry:) moim zdaniem ten zestaw będzie do.... niczego. kup logitechy x-530, będziesz bardziej szczęśliwy, a najlepiej dozbieraj do czegoś lepszego :) Edytowane 19 Października 2006 przez exe1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Generalnie marka Easy Touch nie slynie z jakosci swoich produktow. Jsli juz to za taka cene szukal bym jakis Logitechow lub Creativow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...