tdiesel Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Witam. Mam pytanie. Gdzie mozna kupic w Poznaniu AXP 1700 z serii JIUGB, JIUHB z 51 lub 52 tygodnia? Z gory dzieki za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdiesel Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Coz to, nikt nie ma w Poznaniu takiego proca ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 A nie laska przejsc sie po sklepach ? Jezeli u mnie w 50 000 miasteczku znalazlem takiego procka to w poznaniu na pewno jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 a jak nie ma to szukaj na necie, np na allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdiesel Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 A nie laska przejsc sie po sklepach ? Jezeli u mnie w 50 000 miasteczku znalazlem takiego procka to w poznaniu na pewno jest.A skad chlopie wiesz ze nie szukalem????? Poza tym prosciej jest zapytac niz biegac przez dwa dni po calym miescie. KTO PYTA NIE BLADZI :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 A nie laska przejsc sie po sklepach ? Jezeli u mnie w 50 000 miasteczku znalazlem takiego procka to w poznaniu na pewno jest.A skad chlopie wiesz ze nie szukalem????? Poza tym prosciej jest zapytac niz biegac przez dwa dni po calym miescie. KTO PYTA NIE BLADZI :D Bo jakbys poszukal to bys znalazl... A tak jestes po prostu len. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdiesel Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Leniem nie jesten bo szukałem i nie znalazlem. To zreszta nie jest tematem tego watku. Jezeli nie potrafisz pomoc a koniecznie chcesz podyskutować o czyims charakterze to poszukaj innego forum. Takich odpowiedzi jak Twoja juz się naczytalem. Poza ty po "STALYM UCZESTNIKU" spodziewal bym sie czegos wiecej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 zadzwoń do komputronika i DGM. masz telefon? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdiesel Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Dzwonilem, nie maja :( , w komputroniku bylem ale osoba ktora sprawdzala w magazynie pomylila sie (bylo tylko JIUCB) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Leniem nie jesten bo szukałem i nie znalazlem. To zreszta nie jest tematem tego watku. Jezeli nie potrafisz pomoc a koniecznie chcesz podyskutować o czyims charakterze to poszukaj innego forum. Takich odpowiedzi jak Twoja juz się naczytalem. Poza ty po "STALYM UCZESTNIKU" spodziewal bym sie czegos wiecej... Przepraszam ze Cie urazilem. Postaram sie wiecej tego nie robic 8) Jak widzisz pozory myla. (mowie o Stalym Uczestniku) Poszukaj na allegro widzialem tam JIUGB, pewnie wyszlo by w tej samej cenie co w sklepie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdiesel Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Dzieki za informacje. :) Na allegro sprawdze, jednak mam pewne obawy co do kupowania tam. Czytalem post "Oszusci na allegro" i mam mieszane uczucia. Jeszcze raz dzieki za info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Nie ma sie co martwic. Jesli znajdziesz goscia z co najmniej 5 pozytywnymi komentarzami mozesz byc spokojny. A tranzakcje do jakiejs kwoty sa ubezpieczone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 spoko czlowkieu, ja na allegro kupuje, sam sprzedaje i jeszcze nigdy nie zdarzylo mi sie zostac oszukanym :) wiec full looz, jak tylko znajdziesz to wez czlowieku kupuj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdiesel Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Sprawdzalem w tej chwili nikt nie ma ale bede szukal. Jak nie znajde chyba kupie JIUCB. Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Widze dyskusje o seriachnowych Athlonkow wiec sie podepne. Czy procek o oznaczeniach JIUHB0302WPMW to jeden z lepszych ?? Bo czytając Wasze opinie dochodze do wniosku że całkie niezły :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdiesel Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Gdzies byl post o tym procku. Ponoc te z drugiego tygodnia tego roku nie sa najlepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Gdzies byl post o tym procku. Ponoc te z drugiego tygodnia tego roku nie sa najlepsze.To mnie pocieszyles :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kossaa Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Czy procek o oznaczeniach JIUHB0302 Mi sie cos wydaje ze ten procec jest z 2003 roku, wiec juz sie chyba nie bede tak super krecil... ale taki mi sie tylko wydaje 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...