Skocz do zawartości
tdiesel

JIUGB, JIUHB w Poznaniu

Rekomendowane odpowiedzi

A nie laska przejsc sie po sklepach ? Jezeli u mnie w 50 000 miasteczku znalazlem takiego procka to w poznaniu na pewno jest.

A skad chlopie wiesz ze nie szukalem????? Poza tym prosciej jest zapytac niz biegac przez dwa dni po calym miescie. KTO PYTA NIE BLADZI :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie laska przejsc sie po sklepach ? Jezeli u mnie w 50 000 miasteczku znalazlem takiego procka to w poznaniu na pewno jest.

A skad chlopie wiesz ze nie szukalem????? Poza tym prosciej jest zapytac niz biegac przez dwa dni po calym miescie. KTO PYTA NIE BLADZI :D

Bo jakbys poszukal to bys znalazl... A tak jestes po prostu len.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leniem nie jesten bo szukałem i nie znalazlem. To zreszta nie jest tematem tego watku. Jezeli nie potrafisz pomoc a koniecznie chcesz podyskutować o czyims charakterze to poszukaj innego forum. Takich odpowiedzi jak Twoja juz się naczytalem. Poza ty po "STALYM UCZESTNIKU" spodziewal bym sie czegos wiecej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leniem nie jesten bo szukałem i nie znalazlem. To zreszta nie jest tematem tego watku. Jezeli nie potrafisz pomoc a koniecznie chcesz podyskutować o czyims charakterze to poszukaj innego forum. Takich odpowiedzi jak Twoja juz się naczytalem. Poza ty po "STALYM UCZESTNIKU" spodziewal bym sie czegos wiecej...

Przepraszam ze Cie urazilem. Postaram sie wiecej tego nie robic 8)

Jak widzisz pozory myla. (mowie o Stalym Uczestniku)

Poszukaj na allegro widzialem tam JIUGB, pewnie wyszlo by w tej samej cenie co w sklepie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...