raven246 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Kilka dni temu swoją premierę światową miała najnowsza część najlepszego managera piłkarskiego na PC - Football Manager 2007. Grałem dotychczas we wszyskie jej części, teraz jestem szczęśliwym posiadaczem nowej wersji. Nie zdążyłem jeszcze w nią pograć, ale jak tylko do niej troche przysiąde i opisze swoje wrażenia, zmiany jakie zaszły w porównaniu do poprzednich części, a z biegiem czasu może pojawią się w tym dziale talenty i taktyki. Zapraszam do pisania swoich opinii na temat tej gry (jeśli oczywiście ktoś ją ma :-P ) Mam też pierwsze pytanie - czy ktoś z was ma tak jak ja problemy z wstawieniem nowych fotek do gry? Wstawiam je do folderu fm/data/graphics/pictures/players , ale nie są odczytywane w grze. Ma ktoś na to radę? Dodam, że w poprzednich wersjach wszystko było ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Ja mam nadzieję, że w tej wersji będzie trochę więcej zmian niż w 06. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Troche ten interfejs jest zaśmiecony, za dużo rzeczy na raz. Jeszcze w sumie nie grałem, bo czekałem na spolszczenie. Już mam także niedługo powinienem sprawdzić czy nie zepsuli rozgrywki, itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Jak zwykle menadżer pierwsza klasa, tylko przesadzili zdecydowanie z kontuzjami mam non stop po 7-10 kontuzji tylko w pierwszych paru meczach zagrałem pełnym składem mam nadzieje, że patch to wyeliminuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Jakie to ma zabezpieczenie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ogólnie FM 2007 wydaje mi się trudniejszy niż 06. Ciężej gra się w trybie HC, rywale często podbierają nam zawodników. Nie jest łatwo zrobić jakiejś porządnej taktyki, jak w 06. Najgorsza rzecz : Prezes wtrąca się czy sprzedać zawodnika czy nie. Masakra. Jak tu zbudować samograja? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinobi Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Moze czas przezucic sie na 2008 ? Co o tym sadzicie ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2008 Gra wypaśna,w single troszke sie nudzi po 2-3 sezonach..Ale gra z kumplami to juz naprawde rewelacja ;) Wieczne szukanie wzmocnień,radość ze zwyciestw,złość z porażek :) Swietna gierka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Mam taki problem otóż wyskakuje mi taki komunikat po wczytaniu zapisu z gry Co zrobić by ten komunikat nie wyskakiwał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...