Yeti 666 Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Widział ktoś ten wentylator w akcji ?? Wygląda ciekawie zastanawia mnie jak to działa w KŚ Expert dostał pochlebną recenzje zastanawia mnie czy wart jest tych 90zł i gdzie go kupić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Cytat w KŚ Expert dostał pochlebną recenzje aha :lol: :lol: jakos mnie tracer nie przekonuje :? :? BTW: ja bym nie wierzyl Komputer Swiatu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Wierzył nie wierzył to mnie akurat nie interesuje na rynku nie ma pisma w które by wszyscy wierzyli. A mnie interesują wypowiedzi urzytkowników lub osób które miały go w ręku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...