MaxximuS Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 Jakiego progrmau i czego potrzeba do zrobienia własnego forum .. takiego jak to ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 4 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2003 zadnego programu heh kqrcze instalujesz phpbb i masz foru m potzrbujesz jedyenie meijsce na www z php i mysl www.phpbb.com tu sciganiesz najanowsza wersje :D pozdrowka jak bys potzrbowal konto www wal na gg: 879405 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 zadnego programu heh kqrcze instalujesz phpbb i masz foru m potzrbujesz jedyenie meijsce na www z php i mysl www.phpbb.com tu sciganiesz najanowsza wersje :D pozdrowka jak bys potzrbowal konto www wal na gg: 879405 ja gdzieś nawet czytałem że jest polska oficjalna strona o phpbb, poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja gdzieś nawet czytałem że jest polska oficjalna strona o phpbb, poszukaj Jest i znajduje się pod jakże odkrywczym adresem: www.phpbb.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja gdzieś nawet czytałem że jest polska oficjalna strona o phpbb, poszukaj Jest i znajduje się pod jakże odkrywczym adresem: www.phpbb.pl heh, tak właśnie myślałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...