pawelw111 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Witam, mam otoz taki o to problem od ok. 15 strony mi sie nie chca wczytywac. Dzialaja tylko w IE, w FF nie wczytuja sie takze w operze nie. Nie wiem co zrobic...moj dostawca netu to neo, dzwonilem ale nic nie pomoglo...Moze ktos wie? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) sprawdz firewall, ewentualnie reinstall Edytowane 22 Października 2006 przez jekyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytas Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 od ok. 15 strony mi sie nie chca wczytywac. pierwszy raz z czyms takim sie spotykam, ze wjednej przegladarce strony sie czytaja a w innej nie i to jeszcze w zaleznosci od godziny :) zadnej strony nie mozesz otworzyc? to wyglada na problem poziomu aplikacji a nie dzialania sieci. Operator ISP nie ma mozliwosci zablokowac (jesli nie pozwoliles mu instalowac oprogramowania szpiegowskiego) uruchamianie stron www przez okreslone przegladarki. jedyne co przychodzi mi do glowy to, ze masz zle ustawienie przegladarek, moze ustawienie PROXY? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 A moze DNS ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelw111 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Nie sadze zeby to przez firewall...bo wczoraj kolo 14 byl wszystko ok. A jeszcze dodam ze posiadam nod32 i firewalla kerio. Nadal sie strony wczytuja tylko w ie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 co to znaczy nie sadze... tak trudno uruchomic panel konfiguracyjny i sprawdzic czy przy operze masz czerwony krzyzyk? jesli masz cos skopane w ustawieniach to wejdz w preferencje opery--zaawansowane--siec--wylacz wszystko w proxy... ewentualnie mozesz usunac configa z C:\Documents and Settings... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...