Tymin Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Witam Potrzebuje Jedenej pamięci 512 która będzie wytrzymała i która nie bedzie potrzebowała dużego napięcia bo max moge dać 2.8 Co polecacie, potrzebuje proca podkręcić na 2.4 lub nawet ponad a te co mam (bezfirmowe) kompletnie sie nie nadają max cena to 150-160 (na używane - allegro) Myśle powaznie nad kingstonem, ale czekam na wasze propozycje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 A najważniejsze do ilu ma około wytrzymywać fsb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 300 napewno a dalej to mi jush mniej zależy (dalej to tak ok. 330) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) No to tylko TCCD ale za 160zł ich nie kupisz...... // ten sam czas :P Edytowane 22 Października 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Na s754 pamięci @ 300 MHz? Po co Ci tyle? Mało praktyczne i wykonalne. W dodatku taktowanie pamięci naprawdę mało daje. Optimum to ok. 240 MHz CL 2,5-4-4-8 1T :wink: Od czego masz dzielniki pamięci? W twoim przypadku kupowanie pamięci TCCD (jedyne które polecą ponad 300 MHz) nie dadzą żadnego efektu w działaniu komputera. (Nie licząc, że ich cena to ok. 250 zł za kostke 512 MB). Dużo lepiej wyjdzie Ci dołożenie następnej kostki Goodram'a (a tak przy okazji nie jest to żaden No-Name tylko markowa polska pamięć, która w niczym nie ustępuje Corsair, Kingston, Twinmos, Crucial, Geil, Patriot jeśli chodzi o serie VALUE.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) kup sobie samsungi tccc albo jakies hynixy,300 fsb moze nie bedzie ale bedzue wystarczajaco Edytowane 22 Października 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 nie chodzi mi o taktowanie pamięci tylko procka a pamięci mogły by śmigać 450(225)mhz to mi starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) nie chodzi mi o taktowanie pamięci tylko procka a pamięci mogły by śmigać 450(225)mhz to mi starczy A wiesz co to sa dzielniki pamieci ?? Pozwala Ci na asynchroniczne taktowanie procka wzgledem pamieci. Edytowane 23 Października 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymin Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 A wiesz co to sa dzielniki pamieci ?? Wiem tylko w tym jest problem że te co mam to jak je puszcze na 133 to jush nie dobijają do 400mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...