Martinii Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Witam, Robie sobie panel przedni na ktorym bedzie regulacja 5 wiatrakami i chcialbym dodac tez gniazdo USB. To ze sledzia dodanego do plyty glownej jest za duze - gniazda ulozone sa poziomo jedno obok drugiego. Szukam czegos podobnego (tzn od razu z kabelkiem - gotowe do podlaczenia pod mobo), ale z ulozeniem jedno pod drugim. Cos takiego: Edytowane 23 Października 2006 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Witam, Robie sobie panel przedni na ktorym bedzie regulacja 5 wiatrakami i chcialbym dodac tez gniazdo USB. To ze sledzia dodanego do plyty glownej jest za duze - gniazda ulozone sa poziomo jedno obok drugiego. Szukam czegos podobnego (tzn od razu z kabelkiem - gotowe do podlaczenia pod mobo), ale z ulozeniem jedno pod drugim. Cos takiego: [imgg]http://img135.imageshack.us/img135/4535/1335356871yc3.jpg[/img] To, co pokazałeś bedzie w sam raz - przymocujesz do płytki i przylutujesz 8 kabelków nie wiem w czym tu trudność :blink: . http://www.cyfronika.com.pl/e/store/easysh...&kategoria= Tak w ogóle to nie wiem po co ten temat, jak samemu pokazałes rozwiązanie problemu... Edytowane 23 Października 2006 przez msn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Rozwiazanie polowiczne - zalezalo mi na czyms gotowym (gotowym do wpiecia z plyte). Myslalem, ze bedzie latwo dostepne. Tak czy siak dzieki. Edytowane 23 Października 2006 przez Martinii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Rozwiazanie polowiczne - zalezalo mi na czyms gotowym (gotowym do wpiecia z plyte). Myslalem, ze bedzie latwo dostepne. Tak czy siak dzieki. Problem możesz mieć jedynie z wtyczką, więc po prostu oodetnij ją od oryginalnego potruu na śledziu i połącz z kablami z gniazda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Rada Jeżeli jest to panel przedni to wystarczy jedno wejście USB. Jedno wejście jeden kabel. W swoim modzie panela też zrobiłem dwa wejścia, zupełnie nie potrzebnie, bo i tak korzystam z jednego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...