Weelkoo Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 (edytowane) Witam! W związku z próbo skompletowania WC trafiła się okazja - mogę kupić taniutko pompkę AP700 Alphacool'a i tu pytanie czy warto :) Miał ktoś z nią do czynienia? W planach był Coolriver Rev. 2 ale AP700 nówkę mogę kupić taniej więc bardziej ku niej się skłaniam :) Ma uciągnąć docelowo 1 blok CPU (Apogee lub Storma) i chłodnicę Black Water Ultimate 123 - do tego w takim wypadku dojdzie rezik 5,25". Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi ;) Edytowane 23 Października 2006 przez Weelkoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 ja bym brał :wink: z relacji kilku użytkowników którzy ją mają wynika że jest cicha, nie ma z nią problemów..., podnadto bardzo zgrabna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 CoolRiver 2 będzie cichsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 CoolRiver 2 będzie cichsza tylko jak już zaznaczyłem - Coolriver wyjdzie mi zdecydowanie drożej i pytanie czy warto dopłacać czy różnica pomiędzy nimi jest niewielka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 W tym przypadku nie. Alphacool jest dobrą pompką. Trochę głośniejsza, ale przepływ lepszy, a przy stormie jest on dość ważny :wink: W twoim przypadku brałbym alphacool :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...