sasek Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Niedługo kupuje na allegro tego oto DELTE http://www.allegro.pl/item136249012_hit_za...za_44_99zl.html Moje pytanie jest następujące? Czy ten zasilacz będzie pasował do mojej obudowy. Zauważyłem, że wiatrak jest umocowany na spodzie a nie z tyłu, tak jak w innych zasiłkach? Czy to nie będzie grzało komputera? pozdrawiam i czekam na odpowiedzi drodzy forumowicze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 nie no czlowieku wez sie zastanow pare razy zanim napiszesz posta... po pierwsze skad mamy wiedziec jaka masz bude po drugie jak to niby ma grzac komputer? ten wiatrak wciaga do zasilacza powietrze z kompa i wypluwa tam gdzie kazdy czyli z tyłu zasilacza (tam gdzie wsadzasz wtyczke od sieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasek Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 Moja buda jest to najzwyklejsza standardowa nuda ATX. Już wiem że ta zasiłka będzie pasować i już dzisiaj ją zamiawiam .pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...