Spookie Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Witam Mam okazje kupić używane WC zestaw o takiej konfiguracji: Eheim 1048, Cooltek single for chieftec ,Orbital, Abadon GPU & NB , cellfast 8/10 cena ~350 zł opłaca się :?: Tak mniej więcej napiszcie w sumie już jestem zdecydowany w 95% na tak tylko chce potwierdzenie. Zestaw od forumowicza stan OKi, sprzedający bardzo fachowy :) pozdro. EDIT: 4MOD: Dzięki Edytowane 26 Października 2006 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Cena ok moznaby sie klocic o jakies tam grosze ale co tam,Cooltek to z tego co mi wiadomo ten grubszy i lepszy wiec fajnie :) Orbital moze nie najnowsza konstrukcja ale jak na pierwsze wc mysle ze bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 zobacz do siga kliknij link i przekonaj się co można za 300zł złożyć :D pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) hmm widze :P Tylko że tu jest ten + że mam wszystko od razu gotowe i kompletne co prawda troszke zasyfione ale w sumie już się zdecydowałem że kupie. :) EDIT: Kupione od forumowicza szeryffo http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=215742&hl= Edytowane 27 Października 2006 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...