ZIBI_PL Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Witam. Chcialbym przerobic sobie film z RMVB na format aby stacjonarny dvd mogl to przelknac :) Nie czyta on jednak DivX wiec to odpada. W sumie nie bylo by tego tematu gdyby nie to ze dysk mam w FAT32 a tam plik moze miec max 3.4gb chyba. Co moge zrobic ? moze VCD albo DVD VCD ? nie bawilem sie tym nigdy a niepotrzebnie nie chce tracic pol dnia na konwertowanie tego filmu i sprawdzanie samemu. Narazie robice z RMVB na AVI a potem ....ma ktos jakas podpowiedz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) Witam. Chcialbym przerobic sobie film z RMVB na format aby stacjonarny dvd mogl to przelknac :) Nie czyta on jednak DivX wiec to odpada. W sumie nie bylo by tego tematu gdyby nie to ze dysk mam w FAT32 a tam plik moze miec max 3.4gb chyba. Co moge zrobic ? moze VCD albo DVD VCD ? nie bawilem sie tym nigdy a niepotrzebnie nie chce tracic pol dnia na konwertowanie tego filmu i sprawdzanie samemu. Narazie robice z RMVB na AVI a potem ....ma ktos jakas podpowiedz ? Wystarczy przekonwertować partycje na NTFS. Wchodzisz Start>uruchom: wpisujesz cmd Pojawia się konsola a w niej wklepujesz: convert litera_dysku np D:/FS:NTFS i enter. Jak to jest partycja na którym jest system to potwierdzasz ,i od następnego uruchomienia kompa winszit sam Ci skonwertuje na NTFS. Możesz też przerobic na VCD to masz od tego RM Converter lub WnAvi VideoConvecter. Edytowane 30 Października 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 a nie strace zadnych danych ? Bo systemowa mam w NTSF ale ma ona 5 gb tylko na system :) (wolne jakies 2.5gb) a 35 gb to FAT 32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 A czemu miałbyś stracić ? Ani 1 bajta danych nie stracisz.Śmiało możesz konwertować robiłem tak setki razy i tysiące innych ludzi z tego forum. Wystarczyło poszukać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...