traktor Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Witam! Mam taki problem, ze nie moge zrobic w htmlu czegos takiego ze mam menu po lewej, a po prawej pisze sobie normalnie tekst. Czyli jak gdyby dziele strone. Jak zrobie po lewej menu, to po prawej tekst pisze sie pod tabela czy nizej ;/ Moze mi ktos powiedziec jak "podzielic" strone? Wiem ze to glupie i zapewne bylo ale bardzo prosze o informacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) 1. ramki (frames) - niezalecane, choć najłatwiejsze i najmniej kłopotliwe rozwiązanie... 2. tabelka - robisz 2 kolumny, w lewej masz menu w prawej tekst.. - głupie rozwiązanie, ale działa :) 3. podział strony na bloki za pomocą DIVów - obecnie jest moda na tego typu strony... wpisz w google layout na divach, cos powinno się znaleźć... Edytowane 27 Października 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...