Dziuby Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Jestem zdecydowany na kupno takiego UPS-a klik Zależy mi na 5 minutach, żeby tylko wyłączyć komputer o takim konfigu W wiosce, w której mieszkam czasami są braki w zasilaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=54 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welyk Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 jaki UPS polecicie w granicach 200zł... chodzi mi o producenta, miło by było gdyby ktos podał model konkrenty.... mozna oczywiscie popatrzeć po sklepach(co zrobiłem), w okolicach 200zł bedzie zaledwie kilka modeli... który wybrać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Jestem zdecydowany na kupno takiego UPS-a klik Zależy mi na 5 minutach, żeby tylko wyłączyć komputer o takim konfigu W wiosce, w której mieszkam czasami są braki w zasilaniu Do zasilacza z aktywnym PFC musi byc UPS ktory daje pelny sinus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...