MAGIC Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 :mur: :mur: :mur: gdzie się usuwało tą liste z autouzupełniania i loginy zapamiętane ??? ??? mam tego w pizd...... bo co do mnie ktoś przyjdzie to na swojego meila wchodzi mam liste jak spis telefonów gdzie to się kasowało ??? ??? ??? :mur: :mur: :mur: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Opcje internetowe -->> zakładka zawartość-->> autouzupełnienie--->> do wyboru "wyczyśc formularze" bądź "wyczyśc hasła" Edytowane 28 Października 2006 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 no właśnie :mur: tego szukałem DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...