ya23 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Jak w temacie, jakimi programami mozna odzyskac choc czesc danych? I nie mowcie o scandisku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 nie wiem czy sie da , ale EASY RECOVERY do hdd może ci pomóc - z tego co pamiętam wskazuje mu się dysk , który chcesz robić , ale nie jestem pewien , czy w tym drzewku był flop pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 a ja jak zwykle w tej sytuacji polece GetDataBack :) (chciaż na dyskietkach nie próbowałem) Moge go wysłać na maila jak potrzeba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 wyslij na ya23@o2.pl w sumie na dyskietkach nie trzymam ważnych danych... ale czasem taki progs sie przydaje... chodzi mi glownie o sytuacje, kiedy na dyskietce jest pare badow i mozna odzyskac choc czesci plikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...