Seba17 Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Wszedzie czytałem ze nie powinno być problemu z podlaczeniem sie pulpitem zdalnym z drugim kompem. A tu zonk. Koles z którym chce sie polaczyc ma neostrade i zmienne ip jak ja wiec nie weim jak skonfigurowac pulpit zdalny i jak to powinno wygladac ze strony osoby ktorej ktora sie podłacza i osoba do której sie podłaczam. Bo próbowałem przez hamachi bo tam dostaje swoj ip zewnetrzny i bez problemu dochodze do logowania i tutaj jest rowniez zak gdyz jak loguje sei ja u niego system sie wylogowuje i hamachi sie wylacza. Byłbym wdzieczny za szybka odpowiedz. I dokładny opis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 witam mowisz o 2 roznych rzeczach tu link do pulpitu zdalnego: ( pierwszy z brzegu z szukajki google ) http://www.pcworld.pl/artykuly/25041_2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba17 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Nie było by całego tematy tylko ze on i ja mamy neostrade i zmienne ip i nie posiadamy ip zewnetrznego i przydalbysie jakis program ktory nadal by to ip na troche czasu np kilka godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 No tak się nie da. Ale IP zmienia się zawsze gdy podłącza się do Neo. Zmienia się też co 24h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba17 Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Tylko z moich obserwacji to co nam neo daje to ejst ip wewnetrzne ich serva a nie ip zewnetrzne a za pomoca pulpitu mozna sie podlaczyc jedynie do Ip zewnetrznego ktorego neo nam chyba nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Przekieruj port na serwerze. I wtedy połącz sie przez pulpit zdalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba17 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Dzieki dominik za pomoc wystarczyło napisac jak to zrobic bo nie weim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...