thelazyone Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Z 2 tygodnie temu zainstalowałem gierke (jakieś Star Wars'y) ale se nie pograłem bo klawiatura sie zacinała, blokowała myszke, postać biegała wbrew mnie i takie tam, pomyślałem że coś z grą i wykopałem ją. Teraz przyszedł Gothic 3 i o zgrozo dzieje się podobnie, blokuje sie klawiatura i mycha na chwile, głównie jak walcze, do tego czasem jak sie blokują to jeszcze brzęczy brzęczący brzęczek systemowy. Sprawdziłem: konflikty sprzętowe, podgląd zdarzeń, wyłączyłem bzdury typu: 5x Shift to coś tam, nie mam wciśniętych żadnych klawiszy, Poza tymi dwoma grami nie zaobserwowałem żadnych nieprawidłowości w systemie. XP Pro, sp2 + autopatcher, System ma z 10 dni, jak gram to odłączam neta i wyłączam AV, firewala itd Pomocy, zanim rozniose klawiature :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 A z inną klawiaturą też takie jajca ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thelazyone Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Jeszcze nie próbowałem, bo jeszcze drugiej nie mam. Próbowałem za to podobne kombinacje kliknięć myszy i klawiatury na pulpicie i w operze i nic takiego się nie dzieje, klawiatura poza grami całkiem sprawna. --- edit. podłączyłem inną klawiature (ten sam model) i jakby mniej tych zacięć, ale były. co ciekawe stopień i rodzaj tych zacięć różni sie w zależności czy gram strzałkami czy wasd. na strzałkach mniej tnie. czy długość kabla do klawiatury jest ograniczona tak jak np. usb ?? bo mam przedłużony o całą długość. Tak swoją drogą klawiaturka to mint, taki prościutki. normalnie max 3 knefle na raz działają, a teraz w grze to przy 2 już sie potrafi zaciąć. --- edit nr 2 no i po problemie, kupiłem Logitech Internet 350 keyboard i wszystko gra. PZDR Temat można zamknąć i wywalić bo nic nie wnosi. Edytowane 9 Listopada 2006 przez thelazyone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...