arthurrr Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Mam pewien poważny problem. Mianowicie wczoraj zainstalowałem program z gazety CHIP (Microsoft Virtual PC - darmowy), który pozwala zainstalować kilka systemów, ale tak żeby korzystać z dwóch naraz. No i wtedy się posypało. Utworzyłem taki jakby nowy system, powiedziałem ile pamięci może wykorzystać, ale nie instalowałem tego drugiego sytemu. No więc po utworzeniu patrze ile mi zabrało z dysku (pisali, że około 20GB), a tu się okazało, że zamiast pokazywać pojemność 184 GB to pokazuje 79,1 GB. No więc ja usunąłęm ten program, i nic nie pomogło, potem zrobiłem przywracanie systemu i też nic nie pomogło. No i tutaj zwracam się do was z prośbą jak odzyskać te 104 GB. One są (BIOS widzi, że dysk ma 250GB) ale ich nie widać. Mam nadzieje, że mi pomożecie. Najdziwniejsze jest to, że te 104GB nie są zajęte tylko, że ich nie ma :mur: Pozdrawiam i z góry dzięki. PS: Jeżeli wy mi nie pomożecie to pozostanie mi format tego dysku, a jeżeli to nei pomoze to pozostanie tylko format wszystkiego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 A w Zarządzaniu Dyskami jak to wygląda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 VPC po odinstalowaniu pozostawia po sobie pliki - m.in. plik wirtualnego dysku. Usuniecie tych resztek powinno pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthurrr Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 już po problemie, partition magic sobie poradził Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...