Zajdzik Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Witam mam mały problem z kompem. postanowiłem zrobić tak bym mogł puścić filmy z kompa na telewizorze i sobie tam oglądać filmy. nie bylo problemu. ale dzisiaj wymyśliłem że kurcze nie raz się zdażyło że starzy chcieli coś obejrzeć z kompa a ja chciałem sobie pograć czy coś. no i obraz to nie problem. problem jest z dzwiękiem. wymyśliłem że włącze drugą dzwiękówka która jest na płycie głównej. mam teraz tylko mały problem. nie wiem czemu ale ta dzwiękówka z plyty jest tak cicha że jak włącze na max wszystko to jak przyłoże do ucha głosnik to dopiero coś słysze. kurcze i co tu z tym zrobić? dodam że mam Audidy i na płycie jakąś C-Media AC97 (sterowniki oryginalne które dostełem razem z płytą główną) i jak tu zrobić by podgłośnić tą C-Media AC97?? Edytowane 30 Października 2006 przez Zajdzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...