Neo's Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Witam. w programie SpeedFan 4.02 pokazują mi się 2 tempertury temp1 itemp2. NIe wiem właśnie która jest temperaturą na procku??? Może ktoś z was wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Nie patrzac pewno ta wieksza jest od kloca a ta nizsza od mobo .Ale dal pewnosci zainstaluj cpucool. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 mi pokazuje 3 temperaturu i zgadzają się z sandrą a w niej jet napisane co z czego temp1-zasiłka temp2-buda temp3-proc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 No tak ale nie kazda zasilak ma czujnik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 No tak ale nie kazda zasilak ma czujnik :) fakt, moja ma i wszystko w miare się zgadza (sprawdzane termometrem :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Mi pokazuje temp1 - cpu, temp2 - mobo, za to z temp3 wynika że jestem geniusz - przy ac osiągnołem -48*C :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 najczesciej temp 2 to CPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 najczesciej temp 2 to CPU reed pamietam ze podawales swoje temperaturki : 28 idle 32 gry 34 hardcore i teraz pytanko : czy podawales je wg. wskazan twojego termometru ?? czy podawales je z programu monitorujacego ?? pytam z ciekawosci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 Witam. w programie SpeedFan 4.02 pokazują mi się 2 tempertury temp1 itemp2. NIe wiem właśnie która jest temperaturą na procku??? Może ktoś z was wie. Sisoftware Sandra prawdę ci powie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 najczesciej temp 2 to CPU reed pamietam ze podawales swoje temperaturki : 28 idle 32 gry 34 hardcore i teraz pytanko : czy podawales je wg. wskazan twojego termometru ?? czy podawales je z programu monitorujacego ?? pytam z ciekawosci :D Nie , to byly temperaturki ze SpeedFana i Sandry i maly update : da sie do 36*C rozgrzac w stresie. Termometr podaje mi temperature WB, wiec troszke nizsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 a mi pokazuje aż 5 odczytów: Temp3: 81 C (z płomieniem w inkonce) Temp2: -55 C (strzałka w dół) Temp1: 38 C Temp2: 30 C Temp1: 26 C Dobra... dolna temp 2 to może być proc (Gigabyte monitor podaje 29 stopni, więc te 30 mi jakoś pasuje) Dolna temp 1 to pewnie chipset (tyle samo tu i GB monitor) Górna temp 2 - 55 C ??? Co to jest???? Powiedzmy, że to 55 stopni ale co to jest??? Górna temp 1 ??? A to? Temperatura z diody termicznej proca? Górna temp 3 CO TO JEST??? 81 STOPNI PLUS TEM PŁOMIEN NIE NAPAWA MNIE SZCZĘŚCIEM! ALBO TO DYSK, ALBO ZASIŁKA I JEDNO I DRUGIE AŻ MNIE BOLI.... mam nadzieje, że to zasiłka, bo dysku nie chciałbym pożegnać w ten sposób... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Witam. w programie SpeedFan 4.02 pokazują mi się 2 tempertury temp1 itemp2. NIe wiem właśnie która jest temperaturą na procku??? Może ktoś z was wie. wlacz cos co obciaza proca i zobacz ktora temp sie podnosi - to jest cpu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...