Skocz do zawartości
Black_war

Lodówka Do 1600zł

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli jaka lodówka, mamie zepsuła się stara 14-letnia lodóweczka Zanussi i przyznam szczerze nic z niej nie będzie mianowicie padło coś co z punktu widzenia pewnej części forum zajmujących się chłodzeniem jest rzeczą w lodówce najważniejszą mianowicie kompresor. Stwierdziałem, że nie ma sensu jak i ja nie mam umiejętności samemu go wymieniać w lodówce, więc nadszedł czas na nową lodóweczkę. Wiem, że już jest taki temat ale tam jest budżet do 1000zł. Proszę o szybkie wypowiedzi, ponieważ święta się kończą i już jutro wyjeżdżam a nie sądze żeby rodzice sami podjeli słuszny wybór. 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jaka lodówka, mamie zepsuła się stara 14-letnia lodóweczka Zanussi i przyznam szczerze nic z niej nie będzie mianowicie padło coś co z punktu widzenia pewnej części forum zajmujących się chłodzeniem jest rzeczą w lodówce najważniejszą mianowicie kompresor. Stwierdziałem, że nie ma sensu jak i ja nie mam umiejętności samemu go wymieniać w lodówce, więc nadszedł czas na nową lodóweczkę. Wiem, że już jest taki temat ale tam jest budżet do 1000zł. Proszę o szybkie wypowiedzi, ponieważ święta się kończą i już jutro wyjeżdżam a nie sądze żeby rodzice sami podjeli słuszny wybór. 8O

no to nie mogłes zapytać w tamtym temacie, dodając że budżet wynosi 1600zł ??

8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to nie mogłes zapytać w tamtym temacie, dodając że budżet wynosi 1600zł ??

nie,

ponieważ zakładając nowy topic prawdopodobnie zwiększyłem liczbę odwiedzin, całkiem możliwe, że tamtego nikt by nawet nie przeczytał. 8O

Proszę o jakieś konkretne odpowiedzi poparte doświadczeniem a nie może ta albo ta.... naprawdę szybko potrzebuje tej lodówki. Nie muszą być konkretne modele ale firmy ogólnie robiące dobre lodówki. Dodam, że mojej matce podobają się: Samsung, Electrolux. Ale nie tylko na wyglądzie powinno się kierować więc czy te Electroluxy są dobre?

Coś w ten deseń:

http://allegro.pl/item136193349_chlodz_zam...sbms_szron.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten samsung jak dla mnie bomba, fajny wyglad i ma 'no frosta' 8O tylko szkoda ze 2 szuflady w zamrazalniku.. trzeba sie wybrac do mm i rtv euro moze tam cos ciekawego bedzie. no frost to dobra rzecz, bo nie ma zadnego szronu, w zamrazalniku wszystko jest zamrozone, a lodu nie ma w ogole..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi