Black_war Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Czyli jaka lodówka, mamie zepsuła się stara 14-letnia lodóweczka Zanussi i przyznam szczerze nic z niej nie będzie mianowicie padło coś co z punktu widzenia pewnej części forum zajmujących się chłodzeniem jest rzeczą w lodówce najważniejszą mianowicie kompresor. Stwierdziałem, że nie ma sensu jak i ja nie mam umiejętności samemu go wymieniać w lodówce, więc nadszedł czas na nową lodóweczkę. Wiem, że już jest taki temat ale tam jest budżet do 1000zł. Proszę o szybkie wypowiedzi, ponieważ święta się kończą i już jutro wyjeżdżam a nie sądze żeby rodzice sami podjeli słuszny wybór. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Czyli jaka lodówka, mamie zepsuła się stara 14-letnia lodóweczka Zanussi i przyznam szczerze nic z niej nie będzie mianowicie padło coś co z punktu widzenia pewnej części forum zajmujących się chłodzeniem jest rzeczą w lodówce najważniejszą mianowicie kompresor. Stwierdziałem, że nie ma sensu jak i ja nie mam umiejętności samemu go wymieniać w lodówce, więc nadszedł czas na nową lodóweczkę. Wiem, że już jest taki temat ale tam jest budżet do 1000zł. Proszę o szybkie wypowiedzi, ponieważ święta się kończą i już jutro wyjeżdżam a nie sądze żeby rodzice sami podjeli słuszny wybór. 8O no to nie mogłes zapytać w tamtym temacie, dodając że budżet wynosi 1600zł ?? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Może ta: http://www.allegro.pl/item137618009_whirlp...wa_okazja_.html albo ta: http://www.allegro.pl/item138291482_lodowk...02_klasa_a.html ew. ta: http://www.allegro.pl/item138037453_bosch_...a_warszawa.html Będziesz ją kręcił ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) Podobno polar robi dobre lodówki, może zobacz na elektroda.pl. Edytowane 1 Listopada 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 no to nie mogłes zapytać w tamtym temacie, dodając że budżet wynosi 1600zł ?? nie, ponieważ zakładając nowy topic prawdopodobnie zwiększyłem liczbę odwiedzin, całkiem możliwe, że tamtego nikt by nawet nie przeczytał. 8O Proszę o jakieś konkretne odpowiedzi poparte doświadczeniem a nie może ta albo ta.... naprawdę szybko potrzebuje tej lodówki. Nie muszą być konkretne modele ale firmy ogólnie robiące dobre lodówki. Dodam, że mojej matce podobają się: Samsung, Electrolux. Ale nie tylko na wyglądzie powinno się kierować więc czy te Electroluxy są dobre? Coś w ten deseń: http://allegro.pl/item136193349_chlodz_zam...sbms_szron.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 ten samsung jak dla mnie bomba, fajny wyglad i ma 'no frosta' 8O tylko szkoda ze 2 szuflady w zamrazalniku.. trzeba sie wybrac do mm i rtv euro moze tam cos ciekawego bedzie. no frost to dobra rzecz, bo nie ma zadnego szronu, w zamrazalniku wszystko jest zamrozone, a lodu nie ma w ogole.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 niee no najpierw pralka teraz lodowka moze jeszcze zrobicie subforum na oslej AGD? to forum schodzi na psy 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Kurcze, przydałoby się subforum ze sprzętem RTV/AGD. Normalnie robi się burdel i kaszana. Gdzie jest moderator...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Coś w ten deseń: http://allegro.pl/item136193349_chlodz_zam...sbms_szron.html Mam ja i dziala :] Wiecej o lodowce powiedziec nie umiem [[[; (a, moge dodac ze ma specjalna poleczke na lod w zamrazalce [; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Właśnie ją kupiłem i włączyłem... cóż niezła ale wolałbym "z bajerami" tj. jest taka z wyświetlaczem i kilkoma trybami pracy ale nniestety nie ma jej na magazynach jak się pytałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...