gidas Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Witam, Jestem trochę mało zawansowany w komputerach, ale jeżeli ktoś mi może pomóc to będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek rady. Chodzi o to, że właśnie co kupiłem acer aspire 3692 i pojawił mi się problem z klawiaturą. Mianowicie jeżeli np wcisnę przycisk "L: to komupter przechodzi w stan wstrzymania, przycisk "A" to komputer wywołuje strat, albo często wyskakuje mój komputer, pomoc itd itp szału można dostać proszę o pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Nie masz czasem jakiegos programu z tak zdefiniowanymi skrotami? Albo wcisnietego na stale (uszkodzonego) klawisza Fn? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gidas Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Witam, Byłem w mediamarkt, bo tam go kupilem i chyba wyszlo, na to ze jest problem z klawiszem windowsa, bo te skroty wlasnie w tej kombinacji sie ujawniaja. I czeka mnie serwis, 3 tyg. min :( szlak by trafil. Dzieki za pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 trzeba było puknąc parę razy klawisz WIN żeby się odkleił w środku i by chodziło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...