Qx's Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Zakupiłem na allegro iPoda. Rozpakowałem paczke a tu jakaś podróbka iPoda Nano 8GB. No ale co tam zgrywam na to coś muzyke a tu ciach. Tak jak by rozłączył się o połączył z kompem i klepsydra na wyświetlaczu i nic. Myśle Qfa co się dzieje więc pościągałem jakieś Firmweary i co zapuściłem jeden i co playerek nic nie reaguje po tej operacji podłączam do kompa włączam go a tam nic komp go nie widzi on się nie włącza. Czy da się to jakoś naprawić, może jakiś program do odzyskiwania i połączyć przez kabel kom, a może w servisie mnie uratuą ludzie pomocy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Jak podroba to zwracaj szajs, a nie sie bawisz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qx's Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 No w poniedziałek wysyłam do kolesia zpowrotem i oddać ma mi kase ale żeby potem nie pierdzielił mi że go zwaliłem więc chce żeby się włączał chociaż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Z ciekawości się spytam, na jakiej aukcji i za ile kupiłeś tego "iPoda"?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...