aBuSaJe Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Witam, Sformatowalem komputer zainstalowalem windowsa i mam problem. Cos nie dzialaja mi sterowniki do karty graficznej. Mam r9800pro instalowalem 3 rozne omegi stare i nowe i caly czas mam taki blad http://img19.imageshack.us/my.php?image=beztytu322uab0.jpg. Przedtem ten sam system z tej samej plyty byl i nic takiego nie maielm moze ktos pomoc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Wygląda że albo sterowniki są uszkodzone, albo żle się zainstalowały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBuSaJe Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Wygląda że albo sterowniki są uszkodzone, albo żle się zainstalowały. No nie wiem zwykle catalysty tez mi tak wywalily :/ ... Zrobilem 2 formata sciagne warcaty i zobacze co z nimi bedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...