Skocz do zawartości
studioporzadku pl

Czemu Tak Cicho?!

Rekomendowane odpowiedzi

a wiec tak: mam zbudowaną w płytę główną kartę muzyczną... (6kanałów) a płyta to gigabyte ga-7n400l. jakiś czas temu kupiłem głośniki. Creative SBS 560 (5.1) i jest taki problem, że podczas słuchania muzyki, grania, oglądania filmów... w ogóle nie są słyszalne głośniki oprócz 2 głównych i subwoofera. pozostałe grają tak cicho, że ledwo co słychać po przyłożeniu ucha do membrany... :angry:

jak zrobić aby było słychać pozostałe głośniki??

jest to wina karty muzycznej??

co można zrobić?

istnieje jakiś program który pozwolił by na podgłośnienie pozostałych głośników??

(próbowałem już wszelakimi sterownikami.. najnowsze do mobo, k. muzycznej. i dalej to samo..)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

te pozostałe głośniki działąja tylko tak cicho grają, że siedząc przed monitorem nic nie słychać.. :?

te pozostałe głośniki działąja tylko tak cicho grają, że siedząc przed monitorem nic nie słychać.. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, ja mam taki problem że mi z satelity nagle przestał się dźwięk wydobywać (na pewno działa bo słychać jak się przyłoży ucho że syczy cicho) a z reszty wsio ok i mikrofon przestał działać. Karta dźwiękowa ta co w podpisie głośniki 5.1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi