victor89 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) Od 2 dni siedze ostro nad tym linuxem - to instalacja firefoxa, to kadu, to szukanie i doinstalowywanie pakietów by mp3 mi grały... jak narazie wszystko szło... aż do teraz :D Próbuje zainstalować tego cycka do WiFi od sagema by móc mieć neta przez Liveboxa WiFi... Robie wszystko wg tej instrukcji - jednak przy próbie sudo apt-get wywala iż nie ma tego ... "modułu" apt-get... http://forum.ubuntu.pl/viewtopic.php?t=157...ight=sagem+wifi co ja mam do jasnej ciasnej zrobić żeby tem apt-get ruszył.... Edytowane 5 Listopada 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 poradnik z Ubuntu raczej na nic się zda w SuSe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 więc jak tego donga zainstalować na suse? (sagem xg-760n) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 nie wiem, nie korzystam z neo (stety) ;) poszukaj na oficjalnym forum SuSe, a tak z ciekawości skoro masz SuSe 10.1 to czemu musiałeś doinstalowywać firefoxa, mp3 skoro tam już to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 nie wiem, nie korzystam z neo (stety) ;) poszukaj na oficjalnym forum SuSe, a tak z ciekawości skoro masz SuSe 10.1 to czemu musiałeś doinstalowywać firefoxa, mp3 skoro tam już to jest ?wywaliłem starego, zainstalowałem 2.0 mp3 nie ma - ani amaroK ani xmms nie odtwarzały tych plików... teraz tylko amaroK :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...