Skocz do zawartości
CriXu

Czy Warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzet prezentuje sie tak:

# Intel Core Duo T2050 Processor 1.6GHz

# 533 MHz FSB

# 2 MB Cache

# 1024 MB RAM

# 60 GB Hard Drive

# DVD ReWriter SuperMulti

# 15.4" Widescreen TruBrite Display

# Microsoft Windows Media Center

# 128mb Intel UMA 945 integrated Graphics

# 1 year FREE warranty

Dołączona grafika

Dostawa do domu za darmo :) Co o tym myslicie??? Czy warto zainwestowac w ten sprzet, zalezy mi najbardziej na tym aby sprzet posiadal 2 rdzenie oraz 1 GB ramu, no dysk tez z 80GB ale skoro ma 60 to wystarczy i taki...

PS. Informacje w sklepie jakie podaja od producenta to (te takie bardziej mnie interesujace):

# Battery life (up to) 3.4 hours

# Weight 2.75 kg

PS2. Sprzet ma sluzyc do sluchania muzyki, zamierzam podlaczyc karte muzyczna Audigy 2 NX (pod USB) ewentualnie X-Fi jak sie juz ukaze oraz dosyc sporawe glosniki... Do sprzetu bedzie podlaczony internet Blueconnect (lub cos pochodnego aby wszedzie dzialalo), no i czasem do jakis filmow :]... Grac raczej nie bede wiec tym sie nie kieruje, system ma jednym slowem "zapieprzac" poniewaz jestem dosyc nerwowy i nie lubie jak cos mi przymula :D

Edytowane przez Szpakos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie :) prezentuje sie calkiem przyzwoicie :D wszystko cacy tylko zastanawia mnie czy to posiada jakis slot na karty zewnetrzne :) bo chcialbym zamontowac do tego Blueconnect oraz karte muzyczna SB Audigy 2 lub jak wyjdzie X-Fi... Z Karta muzyczna to jeszcze nie problem bo zawsze moge kupic NX pod USB ale gorzej juz internetem bezprzewodowym np. Blueconnect...

Czy ma ktos taka Thosibe i cos wie na jej temat??? jak sie prezentuje... :

PS. "k@p1tano" no w polsce tego nie ma, ja zamierzam kupic w UK :)

PS.2 znalazlem ciekawa specyfikacje na stronie producenta: KLIK!

w ktorej widnieje:

PC Card slot for 1x Type II card, type : ExpressCard slot

number of expansion types : 1

czyli niby jest to co mi potrzebne....

Dołączona grafika

Edytowane przez Szpakos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie :) prezentuje sie calkiem przyzwoicie :D wszystko cacy tylko zastanawia mnie czy to posiada jakis slot na karty zewnetrzne :) bo chcialbym zamontowac do tego Blueconnect oraz karte muzyczna SB Audigy 2 lub jak wyjdzie X-Fi... Z Karta muzyczna to jeszcze nie problem bo zawsze moge kupic NX pod USB ale gorzej juz internetem bezprzewodowym np. Blueconnect...

Czy ma ktos taka Thosibe i cos wie na jej temat??? jak sie prezentuje... :

PS. "k@p1tano" no w polsce tego nie ma, ja zamierzam kupic w UK :)

PS.2 znalazlem ciekawa specyfikacje na stronie producenta: KLIK!

w ktorej widnieje:

PC Card slot for 1x Type II card, type : ExpressCard slot

number of expansion types : 1

czyli niby jest to co mi potrzebne....

Podotykalem go sobie dzisiaj :)

A jesli chcesz go kupic za 450 funciakow w UK to pisz na priv :) nowka z Currysa :) mam kod promocyjny :)

Po dotykaniu musze powiedziec ze jest lekko plastikowy ale w porownaniu do Acera to klasa. Ma troche dziwny uklad klawiszy (strzalki calkiem po prawej stronie) i lekko stylistycznie mi sie nie podoba. Ale to juz kwestia gustu.

Co do kart to wydaje mi sie ze widzialem dwa sloty na karty wiec raczej luzik.

Przejdz sie do Currysa i poogladaj :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi