tAgAn Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 mam problem ze swojim dyskiem : mianowicie kiedy chce zdefragmentowac dysk na ktorym trzymam rozne zeczy np filmy itd to sie nie da http://img506.imageshack.us/my.php?image=s...sdasdasdui7.jpg takie cos mi wyskakuje co mam z tym zrobic martwi mnie to troche .... prosze o pomoc probowalem CHKDSK uruchom---> CHKDSK przeszlo bez problemow i nic ... prosze o pomoc SCREN CHYBA NIE DZIALA WIEC : pisze mi tak Defragmentacja dysku media (C:) została przerwana z powodu niespojnosci wykrytych w systemie plików.Uruchom program CHKDSK lub SCANDISK na dysku media (C:) aby naprawic te niespojnosci a następnie uruchom ponownie Defragmentacje dysków PROSZE O POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Sprobuj moze innym programem do defragmentacji i sprawdz Hddregeneratorem czy nie masz Bad Sectorow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Sprobuj moze innym programem do defragmentacji i sprawdz Hddregeneratorem czy nie masz Bad Sectorow. mozesz mi podac adres skad go pobrac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 http://www.megashares.com/?html=0 Tylko ze jest to wersja testowa i moze tylko wykryc i naprawic jeden logiczny Bad sactor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 a patrzyłeś chkdsk c: /r ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 a patrzyłeś chkdsk c: /r ???? dziekuje bardzo pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...