LuZaczek Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Serfujem sobie po Allegro a tu zaraz taka aukcja: http://allegro.pl/show_item.php?item=10142636 Moze kogos zainteresuje..... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 TO TYLKO POMPKA ALE ZA TO JAK FAJNA :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Dlatego tego linka umiescilem hehehehehehehe:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Wydajnosc spoko, ale ona jest bardzo duza, widzialem ja w OBI. :twisted: qrewsko wielkie bydle, nawet PH802 jest przy niej jak zabawka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Dlatego pracuje minimum w wiaderku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Dlatego pracuje minimum w wiaderku :lol: A najlepiej to by bylo wanne 150l dac kolo kompa. IMO to za mocna pompka do WC, za duze cisnienie wytwarza, moze wyrwac weze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 hehehehhe <lol> ona jest lepsza jak pompa glebinowa. jakby ktos ja kupil i bylaby gdzies powodz to strazy pozarnej mozna by bylo pozyczac:):D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 a powiedzcie czy pompka 3000 l/h nie rozpiepszy mi ukladu bo mam tak w chacie i zastanawiam sie czy nie wymienic mojej 800 l/h na da duza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Mam pomysł do takiej pompki można by jakiś klaster z 12 kompów zbudować, ona sam opędzi wszystkie Athlonki w nich :lol: i jeszcze jak wydajnośc bedzie tego systemu :lol:, wannę jak napisał SpiderMan i pewno ze trzy chłodnice ze Stara i będzie wypas, sieć osiedlowa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 a powiedzcie czy pompka 3000 l/h nie rozpiepszy mi ukladu bo mam tak w chacie i zastanawiam sie czy nie wymienic mojej 800 l/h na da duza no mogę byc z tym problemy bo jak słup wody ma 2m to napewno daje duże cisnienie, czasami może ci rozwalić chłodnicę nie mówiąc o tym ze weże pozwala z koncówek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Qrwa nie mogla byc ta aukcja jakies 2 miechy temu :? Kupil bym ja sobie do WC ale napewno jest gorsza w wykonaniu niz PH802 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Dlatego pracuje minimum w wiaderku :lol: A najlepiej to by bylo wanne 150l dac kolo kompa. IMO to za mocna pompka do WC, za duze cisnienie wytwarza, moze wyrwac weze.Lepiej akwarium ladniej bedzi wygladac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Dlatego pracuje minimum w wiaderku :lol: A najlepiej to by bylo wanne 150l dac kolo kompa. IMO to za mocna pompka do WC, za duze cisnienie wytwarza, moze wyrwac weze.Lepiej akwarium ladniej bedzi wygladac :)A w akwarium rybki tropikalne, beda mialy ciepla wode na biezaco :) :lol: :lol: :lol: OK ja mam dosc tej bezsensownej dysputy. Do roboty :) :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ja mam pomę zanurzeniową 1,1 kW wydajność 3000 l.h :D ZOBACZ TU Daje naprawdę duże ciśnienie :D LOL BUAHAHA BTW nie ma co przesadzać ZOBACZ TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondiash Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Tak się miło złożyło, że najprawdopodobniej stanę się posiadaczem tej pompki. :lol: Dogadałem się z gościem poza aukcją i mam zamiar w poniedziałek wpłaćić kase na konto tego kolesia. Musze teraz się zastanowić jak zabezpieczyć węże żeby ich nie powyrywało, bo chce stosować tą pompe razem z inna o wydajności 1500l/h. To będzie razem 4000l/h ho, ho, ho. :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...