Skocz do zawartości
LuZaczek

Dla tych ktorzy chca miec WC a nie maja pompki;)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pomysł do takiej pompki można by jakiś klaster z 12 kompów zbudować, ona sam opędzi wszystkie Athlonki w nich :lol: i jeszcze jak wydajnośc bedzie tego systemu :lol:, wannę jak napisał SpiderMan i pewno ze trzy chłodnice ze Stara i będzie wypas, sieć osiedlowa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a powiedzcie czy pompka 3000 l/h nie rozpiepszy mi ukladu bo mam tak w chacie i zastanawiam sie czy nie wymienic mojej 800 l/h na da duza

no mogę byc z tym problemy bo jak słup wody ma 2m to napewno daje duże cisnienie, czasami może ci rozwalić chłodnicę nie mówiąc o tym ze weże pozwala z koncówek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego pracuje minimum w wiaderku :lol:

A najlepiej to by bylo wanne 150l dac kolo kompa. IMO to za mocna pompka do WC, za duze cisnienie wytwarza, moze wyrwac weze.
Lepiej akwarium ladniej bedzi wygladac :)
A w akwarium rybki tropikalne, beda mialy ciepla wode na biezaco :)

:lol: :lol: :lol:

OK ja mam dosc tej bezsensownej dysputy. Do roboty :) :!: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się miło złożyło, że najprawdopodobniej stanę się posiadaczem tej pompki. :lol: Dogadałem się z gościem poza aukcją i mam zamiar w poniedziałek wpłaćić kase na konto tego kolesia. Musze teraz się zastanowić jak zabezpieczyć węże żeby ich nie powyrywało, bo chce stosować tą pompe razem z inna o wydajności 1500l/h. To będzie razem 4000l/h ho, ho, ho. :wink: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi