Gość Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 proc: kazdy by chcial core duo :D nie bede inny choc i turion by mnie zadowoil... grafa: zintegrowana tez bedzie choc nawet taki 7300 by mnie zadowolil matryca: wxga to troche za duze czcionki jak dla mnie (siedze na 15calowym monicie na rozdzialce 1152.. siedzialbym na 1280 ale monit tylko 60 hz wyciaga dla 1280) dysk: najlepiej 80 Gb ram: 512 MB poki co starczy zastosowania standardowe... najchetniej asus badz toshiba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) Czlowieku... Na zadnym monitorze panelu, czy tez wyswietlaczu LCD nie masz wieksego odswierzania, bo to nie ta technologia... Wiec tego nie porownuj z monitorem CRT :P Pozatym temat rzeka :D Zacznij szperac po ostatnich watkach i sklepach, a nie czekac na gotowca :P Acha za 3,3k zl o takiej konfiguracji to mozesz zapomniec!!! Edytowane 7 Listopada 2006 przez SpiderMAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) http://allegro.pl/item137170010_asus_a6m_q...a_telnetss.html a to ? i przeciez nic nie pisalem ze chce 100 hz na lcd... tlyko o tym ze nie moge sobie na crt ustawic wiekszej rozdzielczosci niz mam bo monit mnie ogranicza a jak to jest z czasem pracy na bateriach w turionach ?? ma ktos jakies doswiadczenia ? Edytowane 8 Listopada 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...