Ant3k Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 witam. mam taki problem. planuje w niedlugim czasie zrobic mala imprezke. nie stac mnie na wynajem dj'a, ale mam mala alternatywe. otoz planuje muzyke z komputera na wlasnym sprzecie - wzmacniacz + kolumny 200W. wiadomo, nie bedzie to gralo super,ale lepsze to niz nic. problem tkwi w tym ze nie wiem jak to wszystko podlaczyc :( komputer - karta muzyczna sb live -----> wzmacniacz (wiadomo jakim kablem) ale chcialbym miec tez nasluch (sluchawki) i mikrofon (czy jak podlacze pod gniazdo to bedzie slychac w kolumnach?) jak to wszystko popodlaczac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Podłacz słuchawki prosto do karty, możesz użyć wyjścia tylnego lub rozgałęźnika jack. Jeśli chodzi o mikrofon podłączyasz go do karty i w opcjach ustawiasz aby było go słychać w głośnikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 (edytowane) Zależy w jakim programie chcesz grać bo ja odsłuch robiłem tylko w traktorze(na live 5.1) i nie było problemów. Nie wiem jak w innych programach ale w traktorze prekierowujesz odsłuch na tylny kanał i tam własnie podłączasz słuchawki. Co do mikrofonu to nie wiem. Edit: Zależy co rozumiesz przz odsłuch, jesli chcesz poprostu słyszec na słuchawkach to co na głośnikach to może byc z tym rozgałęzieniem tylko po co? Edytowane 6 Listopada 2006 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 hm, glownie chodzi mi o wczesniejszy podsluch utworu, aby bylo wiadomo dla DJ co bedzie grane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 6 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2006 Nasłuch, podsłuch... Nie lepiej sobie zrobić playlistę parę dni wcześniej, skoro i tak tego nie zmiksujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...