LuZaczek Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Ostatnio kupilem taka plyte, plytka w sumie spoX ale mam pewne spostrzezenie. testowalem ja na thlonie xp 2000(palomino). I przy wlaczeniu kompa musze nacisnac reseta czasami po kilka lub nawet kilkanascie razy!!!! Co jest grane??? Na benchamrku.pl chyba wyczytalem ostatnio ze biosy ktore posiadaja sa jakies niezgodne(problematyczne) co do athlonow xp!!! Czy u Was tez sie tak dzieje??? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Sciąg ze strony producenta najnowszy bios, on powinen posiadać support do antków Xp. Z drugiej strony DRV2 to już starsza konstrukcja i moga być takie problemy. Ale wątpie czy to włączanie to wina tego że bios posiada jekieś niezgodności z procem. Spróbuj załadować najnowszy bios jak idostaniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Hmmm Hipo jakbym mial kase to myslisz ze bym sobie nie kupil jakiejs plytki na KT400. Akurat kompa skladam za wlasna kase wiec np. ATI RADEON 9700 PRO sobie nie kupie! Specjalnie dla Ciebie postanowilem poszukac no i pomeczylem sie i znalzlem na benchmarku.pl. Oto tresci: Problem z XP 1700+ 0,13 / Marek Mam płyte Soltek SL75DRV2 to jest na KT266A. miałem XP 1700+ w 0.18 i wszystko była ok ale po znianie na 0.13 casem komputer nie uruchania sie tzn. nawet nic sie nie wyświetla na ekranie ale po kilkukronym potraktowaniu RESETEM zaczyna chodzić. Czasami normalnie się uruchamia. Zmieniałem napięcia itd. i nic. Mam najnowszy bios jaki się znajduje na stronie producenta. Proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 I Co ty na to??? Najnowszy bios w jego przypadku nie pomogl w moim pewnie teshnie pomoze wiec jakies inne sugestie??? I please nie krytykuj tylko pomorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 Ja mam tą samą płytkę, w sumie nie ma z nią żadnych kłopotów(XP 1600), ale na stronie producenta jest napisane, że nie obsługuje Atlona XP z rdzeniem Thoroughbred, więc nie sądze, żeby coś dało się zrobić, zwłaszcza,że najnowszy bios jest z maja 2002(nie było jeszcze xp 0.13). :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...