Hugster Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 (edytowane) Witam. Wczoraj chciałem odpalić film i explorer wywalił błąd (raport windowsa) i zaraz potem pokazał się taki sam raport z tym że WMPlayer'a. Od tego czasu większość plików nie rusza tylko wywala błąd explorera. Nigdy wcześniej nie miałem takich problemów a system 'stoi' prawie 3 miesiące. Więc wkurzony położyłem system od nowa. Zainstalowałem kodeki których używałem od zawsze i chodził każdy film! Odpalam pierwszy lepszy plik i ... znów widzę raport Windowsa "błąd explorera"! Diabli mnie borą :mur: A muszę coś zrobić bo mam przygotowaną prezentacje i za diabła jej nie otworze przy takich problemach... :angry: Może ma ktoś z Was jakiś pomyśł?! Będę wdzięczny za każdą sugetie! EDIT: Dodam, że explorer 'wysypuje się' jedynie przy filmach. Po za nimi system działa bez problemów! --- Pozdrawiam Hugster Edytowane 7 Listopada 2006 przez Hugster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Start->Uruchom->REGSVR32 /U SHMEDIA.DLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugster Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Start->Uruchom->REGSVR32 /U SHMEDIA.DLL Podziałało, dzięki :D Ale możesz mi powiedzieć co to zdziałało? Bo dziwi mnie to, że po formacie nadal miałem z tym problem... Jeszcze raz dzięki, pozdrawiam! Hugster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Problemem jest podglad plikow w explorerze, a sam blad najczesciej powoduja kodeki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...