Gość Ludwiczek Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Dobra problem taki kierownica Logitecha Formula Force EX. Wgrywanie sterowników kończy się "W pliku instalacyjnym sterownika brakuje wymaganego wpisu. Powodem może być to że plik INF został napisany dla systemu windows 95 lub nowszego. Skontaktuj się z dostawcą sprzętu". Kierownica i sterowniki działają na drugim kompie. Na obu jest Windows Professional. Wie ktoś co może być przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Instalujesz sterowniki dla XP? Z tego co widac to chyba nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Instalujesz sterowniki dla XP? Z tego co widac to chyba nie. Kierownica i sterowniki działają na drugim kompie. Na obu jest Windows Professional. Gdyby sterowniki nie były pod XP to bym nie zakłądał tego tematu :wink: Chodzi o to, że sterowniki działają na innych kompach a na tym nie. Sterowniki płyty głównej i dźwięku zainstalowałem najnowsze. Moim zdaniem problem jest z Windowsem i Updateami a raczej ich brakiem. Problem w tym, że to nie mój komputer i nie wiem zbytnio co tam było wgrywane :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Czasem sterowniki sa pod rozne systemu w jednej paczce i latwo kliknac nie na ten plik co trzeba, stad moje pytanie. Aktualizacje zainstaluj skoro ich nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) Czasem sterowniki sa pod rozne systemu w jednej paczce i latwo kliknac nie na ten plik co trzeba, stad moje pytanie. Aktualizacje zainstaluj skoro ich nie ma. Pliki pojedyńczo manualnie próbowałem wgrywać i przy każdym to samo :/ Tylko to nie jest mój komputer a klienta i ręke moge sobie uciąć, że ma pirata. Na drugim kompie ma też pirata ale tam o dziwo chodzi dobrze. Sam posiadam taką kierownice jak on oraz Windowsa XP Home oryginałą i u mnie wszystko chodzi dobrze. Dobra w sumie wiem co zrobić instalacja na nowo windows'a. I szybszej metody chyba nie ma. Edytowane 9 Listopada 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...