Marcin_gps Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 No wlasnie zakupilem ta karte, ale mam problemy z odpaleniem Tv'ka. Tv-tool jest tylko do kart nvidii. Czy jest cos takiego do Ati?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 zainstaluj ati control panel, wejdz w zakladke ekrany (Właściwości pulpitu>>ustawienia>>zaawansowane>>ekrany) i tam masz wg mnie najlepsze mozliwosci jezeli chodzi o sterowanie tvoutem ;D tu masz link do control panel po polsku w najnowszej wersji (do catalyst 3.0) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 juz mam ! ale dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 do [gluteus maximus] ta obsluga tv-outu!!!! wszystko sie pieprzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 do [gluteus maximus] ta obsluga tv-outu!!!! wszystko sie pieprzy tzn. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 przydalby sie drugi ramdac pieprza sie ustawienia odswiezania za kazdym razem jak podlaczam tv'ka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...