welyk Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 udało sie komuś na tej płytce GA-8I915PL-G odpalić Pentium D z serii8xx bo w sumie 915PL chyba powinien obsługiwać serie P D 8xx... Patrzyłem w sumie biosy nowsze do tej płytki i niby nie obsługuje :/ ma ktoś te płyte, probowaliście z dwurdzeniowcami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) dopiero czipset 945 ma wsparcie dla DC nie ma bata żeby działało :) Edytowane 9 Listopada 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 915 i 925 zostały pozbawiona całkowicie obsługi DC, ale już chipset i848P miał ją zainplementowaną :wink: Kolejny zabieg Intela... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 No i 865PE jeszcze... OT Generalnie to na tym właśnie polu Znak w Warszawie jedyny raz w moich kontaktach z nimi do tej pory się skompromitował. Gdy wycaniali Asusa P5P800SE (który gdyby nie problemy z sekcją zasilania, byłby płytą baaardzo przyjemną) i nie mieli już jej w cenniku, poszło hasło - to weź najtańszą i915 i odejmij ileś tam %. Na 100zł wycenili (bez problemu za 200zł poszła). No comment :mur: OT OFF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 9 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2006 Znak jest sklepem do [gluteus maximus], gdyby nie to, że mam go blisko i jako jedyny mają biostara (na allegro jeszcze drożej + przesyłka) to moja noga by tam nie postanęła... Co do starych chipsetów Intela to i848P, i865P, i865G, i865PE, i875P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...