Skocz do zawartości
P3ch

Bluescreen I Reset Po Nim O Co Chodzi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam mianowicie problem z moim sprzetem , przeinstalowalem windowsa , zmienialem sterowniki odpinalem tasiemki wymienilem tasiemki do dyskow sata przeczyscilem wszystkie wtyczki laczace sie z plyta glowna tak samo jak i gniazda,

Od Pewnego czasu mam dziwne resety komputera niebieski szybki ekran ( nie mam szans zdazyc przepisac bledu ) i reset system sie laduje i znow wszystko wporzadku zrobilem to co wymienialem wyzej ale juz mi rece opadaja bo nie wiem sie juz czego uczepic. Napisze konfiguracje sprzetowa dodam rowniez ze ostatnio dodalem dysk 320 seagate ( ale nie wydaje mi sie ze to jego wina ) Co zauwazylem jedynie to to gdy odlaczam wtyczke USB modemu ( przy wlaczonym komputerze to system wlasnie robi bluescreen i reset ) nie wiem czy tego modemu sie uczepic poniewaz on normalnie funkcjonuje ALE dziala dobrze tylko przy tych USB co sa przy karcie sieciowej zintegrowanej na plycie glownej.

Daniej ten modemik mialem wpiety na sledziu poniewaz plyta umozliwia wpiecie sledzia i wtedy nie bylo takich resetow i zadnych innych nieciekawych jak dla mnie zjawisk.

Jesli mozecie doradzcie mi chociaz jak by zdiagnozowac ten blad poniewaz nie mam juz zielonego pojecia od czego zaczac

System Windows XP orginał SP2 Update zrobiony

Procesor AMD 3800 E6

DFI Lan Party Ultra D nForce 3

1024 Ram Geil CL 2.3.3.6

HDD Seagate 200 S-ATA

HDD Seagate 320 S-ATA

Grafika AGP 6800GS 256/256

Karta Dzwiekowa - Audigy 2 Value

Chlodzenie Pentagram na procku pentagram na mostku oraz 2 x po 120mm wrzucone do obydowy BIG tower tempy nie przekraczaja 40 Stopni jedynie grafika 50stopni ale ona tak wlasnie ma od nowosci .

Zasilacz Chieftec 420 roczny << ? mogl by cos mieszać ?

z gory dziekuje za dorade , odslylacze typu idz na google uzyj szukajke prosze o wyrozumialosc poniewaz od 2 nocy wlasnie nic innego nie robilem tylko uzywalem szukajki .

3mka i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi