sesq Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) Szukam takiej, dużo się rozglądałem ale nie ma takich tanich, jedynie co się nasuwa to Logic z proline. Do 150zł nie znaczy ze dołóż 20 zł i będziesz miał xxx. Fajnie jak będzie za 100zł a nie za 150. Mogłaby być desktopowa, ale takie to ja znalazłem silverstone-y za 500+zł. tak o wpadły w oko mi: modecom logic logic2 logic3 logic4 logic5 <= ta jest nawet niezła ? jak wam się podoba ? logic6 Fajne, ale nie wiem nic o nich, ani jak wygląda w środku, może ktoś ma ? a taka znalazłem na pewnym forum, http://img237.imageshack.us/img237/684/komp7gm.jpg bardzo ładna, pewnie droga, ale z ciekawości - jak się nazywa ? Edytowane 10 Listopada 2006 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Kwestia gustu. Pytanie czy z zasilaczem i jakim? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Kwestia gustu. Pytanie czy z zasilaczem i jakim?Zobacz mój podpis, jest tam mój sprzęt i zasilacz który mam, zasilacz się sprawdza i trzyma resztę stabilnie czyli nie potrzebuje obudowy z zasilaczem, linki które podałem są w nich obudowy bez zasilacza - i taką obudowę mam zamiar kupić. I chyba nie dostane obudowy z zasilaczem lepszym od mojego za 150zł. Chodzi mi tez jak wam się podoba taka obudowa, czy ma odpowiednie miejsca na wentylatory oraz żebyście podsunęli własną propozycje innej obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...