kifot Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 jak w temacie poszukuje termometra i przepływomierza w jednym, do WC oczywiscie, nie musi byc on dedykowany. nie musi byc tez ładny, ważne żeby spelnial swoje zadanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) No to moze jakis homemade ;) kawalek swiatlowodu +ds18b20 :) zamkniete w kawalku rurki ;) Edytowane 18 Listopada 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kifot Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 no to moze sie dogadamy, bo ja raczej tego nie zrobie ;) skoro masz pomysł i umiesz\chcesz go zrealizowac to ja chetnie cos takiego kupie :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 (edytowane) Jak znajde chwile w najblizym czasie to sobie raczej cos takiego zrobie,temperatura bedzie podawana do kompa (pokazywana przez mbm'a) z przeplywem mam problem moze jakis wskaznik wychylowy albo kilka diod plus automatyczny wylacznik jak przeplyw spadnie do zera ;] Edytowane 18 Listopada 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kifot Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 myslalem o przeplywomierzu , a nie o wskazniku przeplywu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...