grzechuk Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 mam dyski z opisu jeden es grugi zwykly, noi ostatnio zauwazylem na nich zworki, ktore sa ustawione tak zeby bylo max 150MB/s, czy to oznacza, ze je jesli je powyjmuje to bede mial nominalne 300MB/s? pytanie jak najbardziej serio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Tak MSI Platinium K9N SLIale ja gupi jestem od zawsze myślałem, że MSI robi serię Platinum :D Edytowane 11 Listopada 2006 przez Qrak69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 czepiasz sie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 czepiasz sie ...może i się czepia, ale za to na przyszłość będziesz wiedział :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...