Jordi23 Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 czy ktos juz instalowal bios z 29 stycznia 2003 do epoxa 8RDA+/8RDA sciagnalem takowy i czekam na wasze opinie czy jest sens zawsze mam obawy przed zmiana biosu czy mi czegos nie zepsuje nie zwali wydajnosci kiedys tak mialem na epoxie 8KHA+ wgralem nowy bios i przestal mi sie laczyc SDI :(( wiec teraz wole sie spytac pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 czy ktos juz instalowal bios z 29 stycznia 2003 do epoxa 8RDA+/8RDA sciagnalem takowy i czekam na wasze opinie czy jest sens zawsze mam obawy przed zmiana biosu czy mi czegos nie zepsuje nie zwali wydajnosci kiedys tak mialem na epoxie 8KHA+ wgralem nowy bios i przestal mi sie laczyc SDI :(( wiec teraz wole sie spytac pozdrawiam z tego co wiem najnowsze biosy wywalaja bledy ( a nie dodawaja..... ) Don't worry be Happy! Wszystko jest coool. U mnie ten biosik smiga i nie mam zadnych zastrzezen........ Ja czekam na nastepne....... moze jeszcze jakies nowe funkcje pododawaja..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Po pierwsze - nie to forum. Po drugie BIOS jest spoko 8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...