Nick126 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Czym kierować się przy zakupie pendrive? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 szybkoscia zapis/odczyt i pojemnoscia... w sumie zalezy do czego potrzebujesz pendrivea, jesli do przenoszenia dokumentow/do uzywania pena jako key to w zupelnosci wystarczy 128/256... do komfortowej pracy zapis odczyt powinny byc rzedu 15mb/s lub wiecej ja mam kingstona travermatea II 1Gb i jestem zadowolony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Dzięki za odpowiedź. Widze, że cena nie jest za wysoka (mam na to 100zł) więc myślę, że coś z kingstona kupie. O ile ktoś mi nie poleci czegos lepszego, albo sam czegoś nie znajdze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 za 100 nic lepszego nie kupisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Ja mam Patriot Xporter XT (32 MB/s / 26 MB/s) koszt to ok 130zł - ale i tak bys nie wykorzystal mozliwosci. Kumpel ma SanDisk Cruzer Profile 1GB z czytnikiem linij papilarnych transfer odczytu na poziomie 8,0 MB/s; zapis 5 MB/s. koszt to ok 140zł - fajna zabawka, ale wolna A tak dla zwyklego usera to KINGSTON DTII jak ktos juz pisal za ok 100zł - stosunek cena/jakosc/wydajnosc bez konkurencji PS na dzikie jest test. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...