August Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Nie wiem czy na athlona zalozyc Volcano 7+ czy Arkua 6228 czy moze jeszcze cos innego? Co radzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Titan D5TB - jest the best ! I tani 30-35 zyli ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 jak chcesz podkrecic XPka to volcano7 lub 7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 V7+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 jak masz kasiore to kupuj Volvano 7+, a jak nie masz to masz problem - polecam titana d5tb, ew. cu5tb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Ja bym wzial Arkua 6228 fajny ma radiator, ale straszny wyjec - 46 dB - trzeba by wiatraka od titana dac i przetestowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Polecam cooler mastera hhc-001 heat pipe, naprawde wspaniały cooler a u nas niedoceniany. Zobacz sobie recenzje http://www.envynews.com/review.php?ID=92 http://www.reviewmakers.com/showdoc.php?review=20&pg=1 Ten cooler ma dużą zalete - rury cieplne. Jak wiadomo miedz doskonale przewodzi ciepło ale równie dobrze je magazynuje, dlatego potrzebuje mocnego (głośnego) wentylatora. Dzieki zastosowaniu tych rur można wentyl puścić na wolniejsze obroty a ciepło i tak jest doskonale transportowane z podstawy coolera. Jeśli chcesz lepszej wydajności to możesz go puścic na 12 V ale wtedy to jest głośno. Co prawda ma wentyl typu delta ale wystarczy podłączyc go na 5V (jest wtedy bezgłośny ale raczej sobie nie podkręcisz procka) lub z fanmatem (mam ustawione 4500 obrotów). Umnie chodzi na te 4500 obr. mam XP 1700+ @ 1666 166X10 1.825 V temp. od 43-55 stopni (idle - full) obudowa zamknięta a teraz nie jest bynajmniej zimno. W zimie tem nie przekracza 47 *C. Ten procek chodzi stabilnie do okolo 1730 MHz ale juz na wentylu 12 V a to dla mnie za głośno. Co prawda jest on troche droższy od v7+ ale warty swojej ceny. Jeśli chciałbyś go mam jedną sztuke (zmieniam chłodzenie na wodne) to moge troche taniej puścić. Te temperatury są z czujnika na epoxie 8k3a+ a jak wiadomo zawyża on dość znacznie temperatury :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Gdybys zdecydowal sie na tansze i tez wydajne rozwiazanie (Volcano 7) to mam jeden, malo uzywany (tez zakladam WC) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Volcano 7+ albo.........WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...