Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2006 Witam, mam problem z kompem ale nie moim, składa sie on z: P4 2800, Asrock M266(A), Radeon 9200SE 128/64, 256 DDR, Fortron 400W (wcześniej codegen s 300W). Mianowicie, jeżeli zmieniam roździelczość, odświeżanie lub uruchamiam grę następuje reset. Może ktoś pomóc w tym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Robiłeś format?? Sterowniki w pożądku?? Sprawdź grafikę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Robiłeś format?? Sterowniki w pożądku?? Sprawdź grafikę.Wszystko wygląda oki, ale jak wyjmowałem grafikę, to trochę radiator odszedł od rdzenia (kołki i pasta termo przewodząca), ale trzyma i styka się dobrze, wcześniej (przed zmianą zasilacza) też tak było (nawet zaraz po formacie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 (edytowane) Niekoniecznie coś z kartą .. No a tak w ogóle to masz temat o restartach i blue-screenach http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=104416 ;) Raporcik ? :lol: Zainstaluj Debugging Tools u tego kogoś i wg. instrukcji Nyny sprawdź. Może się dowiesz co powoduje te restarty. Bo przegrzewająca karta raczej nie objawia się restartem kompa w czasie obciążenia. Testowałeś pamięci i zapuściłeś Prime ? Edytowane 13 Listopada 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Zainstaluj Debugging Tools u tego kogoś i wg. instrukcji Nyny sprawdź. Może się dowiesz co powoduje te restarty. Bo przegrzewająca karta raczej nie objawia się restartem kompa w czasie obciążenia. Testowałeś pamięci i zapuściłeś Prime ?Nie zdążyłem, byłem tam przez 30 minut, zobaczę w sobotę, przygotuje płytki i posprawdzam, dziękuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Przeszukaj jeszcze dysk w poszukiwaniu błędów, i popatrz czy nie masz wirusów itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...