Skocz do zawartości
Gość Grzechu_1990

Restarty

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Witam, mam problem z kompem ale nie moim, składa sie on z: P4 2800, Asrock M266(A), Radeon 9200SE 128/64, 256 DDR, Fortron 400W (wcześniej codegen s 300W). Mianowicie, jeżeli zmieniam roździelczość, odświeżanie lub uruchamiam grę następuje reset. Może ktoś pomóc w tym??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Robiłeś format?? Sterowniki w pożądku?? Sprawdź grafikę.

Wszystko wygląda oki, ale jak wyjmowałem grafikę, to trochę radiator odszedł od rdzenia (kołki i pasta termo przewodząca), ale trzyma i styka się dobrze, wcześniej (przed zmianą zasilacza) też tak było (nawet zaraz po formacie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niekoniecznie coś z kartą .. No a tak w ogóle to masz temat o restartach i blue-screenach

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=104416

;)

Raporcik ? :lol:

Zainstaluj Debugging Tools u tego kogoś i wg. instrukcji Nyny sprawdź. Może się dowiesz co powoduje te restarty. Bo przegrzewająca karta raczej nie objawia się restartem kompa w czasie obciążenia. Testowałeś pamięci i zapuściłeś Prime ?

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Zainstaluj Debugging Tools u tego kogoś i wg. instrukcji Nyny sprawdź. Może się dowiesz co powoduje te restarty. Bo przegrzewająca karta raczej nie objawia się restartem kompa w czasie obciążenia. Testowałeś pamięci i zapuściłeś Prime ?

Nie zdążyłem, byłem tam przez 30 minut, zobaczę w sobotę, przygotuje płytki i posprawdzam, dziękuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi