fizyk Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Po zainstalowaniu NHC pokazuje mi, że mam tylko 1023.30MB. Robiłem testy programem Memtest86 ale nie wykrył błędów. Podczas startu kompa w POST też gdzieś na moment wyświetla się 1023. Pamięci te 2X512 w dualu. Nie wiem czy coś z pamięciami nie tak czy z czymś innym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Sorry ze tak po kolei... A czy przypadkiem za ten ubytak pamieci moze być odpowiedzialny bios, tzn.czy nie pobiera sobie na cos? Ps.laptop był w serwisie i nic nia znależli :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 A że się tak wyrażę co w tym dziwnego widzisz? 2x512=1024 w przybliżeniu, zależy jak jest zaokrąglane, czasem nie jest zaokrąglane, różne płyty różnie pokazują... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...