Jin* Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Poszukuje ludzi ktorzy moga mi powiedziec jakie sa w tej sieci pingi i transfery :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba-M-bo Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 ja tez jestem z gdanska ale nei slyszalem za duzo o tej firmie z tej racji ze ma maly zasieg... ja rowniez bym sie chetnie dowiedzial co nieco o tej firmie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 moze teraz ktos ma informacje na temat tej sieci? szczególnie chodzi mi o przymorze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 na przymorzu to zainteresuj sie tym: http://www.pro-internet.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Sooorry, ale "sieć internetowa" z tak zredagowaną stroną jest dla mnie smieszna. Nie ma konkretnych informacji, nie ma nic ciekawego. A dodatkowo od znajomych wiem jak ta sieć działa i wcale nie jest to szczyt moich marzeń... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) ogolnie jest to chyba najwieksza siec w gdansku - co do strony wlasnie tez sie zdziwilem jak ja dzisiaj otworzylem, kiedys wygladala normalnie i tak na boku - chyba zadna osiedlowka nie zaspokoi marzen - no morze infinity w nowym porcie Edytowane 20 Marca 2007 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 no najwieksza siecia na pewno jest homenet wystepujacy zwykle pod nazwa maxman. homenet wchłoną wiekszość mniejszych gdańskich osiedlówek i mamy giganta w gdansku... co do infinity nic niestety nie słyszałem, ale na tej zakichanej kołobrzeskej raczej nic nie znajde... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) zadzwon do tego pro internetu - wlasnie na przymorzu dzila calkiem si podobnierz ktore okolice kolobrzeskiej?? tak na boku pro-internet ma chyba ponad 5k userow wiec do najmniejszych nie nalezy Edytowane 20 Marca 2007 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 dokładnie przy tym mini carrefourze. zadzwonie jutro, zapytam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 juz jakis czs temu ucieklem z prszymorza i niemam pojecia gdzie jest mini carefour :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 byla zatoka - skrzyzowanie kolobrzeskiej i olsztynskiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) kolo kosciola i leningradzkich? to niewiem czy pro tam dotarlo Edytowane 20 Marca 2007 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Witam, ma ktoś już od nich łącze? Jak to pracuje? Ja dziś byłem u znajomego i bardzo sobie chwalił. Sterownik nvidi dziś o 16h pobierało 1mb/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) do mnie jutro przyjdzie mily pan kazio kunkfukaratemiszcz z kabelkiem i wiertarką... zobaczymy... Edytowane 25 Marca 2007 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Zobaczymy, przeprowadzam się na pogodne, wybór słaby. Jak będzie w miarę, to i ja kazia zaproszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 jak na razie positiv :) potestuje jeszcze w szczycie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) 1Sprawdz o 20:00 2Napisz jaki masz ping na onet z góry dzięki Edytowane 27 Marca 2007 przez rxg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) 21:10: Ping do onetu: Minimum = 13 ms, Maksimum = 23 ms, Czas średni = 16 ms Edytowane 28 Marca 2007 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...