Avatar25 Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) Hmm mam pytanko a w zasadzie problem. Jakis czas temu cos mi sie stalo z plyta teraz wymienilem sprzecik i sie okazalo ze tez cos nie tak jest z zasilka. Tzn cale dwa lata pracowala bez zarzutu a teraz pojawil sie nastepujacy problem. Jak wlanczam kompa z podlaczonym tylko zasilaniem do plyty glownej wszystko rusza ale jak tylko podlacze np dysk twardy to startuje a za 3 sekundy sam sie wylancza, i to samo ma miejsce z dowolnym innym urzadzeniem. Co jest grane ?? Da sie cos z tym fantem poczac. Mam zasilke QTECa 450Wat. Z gory dzieki za jakiekolwiek sugestie :lol: Edytowane 14 Listopada 2006 przez Avatar25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Sprawdzałeś napięcia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 qtec robi słabe nawet bardzo słabe zasiłki, powiedz jeszcze jaki masz config, do jakies athlona na socket a to ta zasiłka styknie ale do czegos lepsiejszego to trzeba będzie ją zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...